Wie ben ik?

Hennie Bijleveld-Binnendijk.

Na een tiental jaren als apothekersassistente gewerkt te hebben, meende ik toe te zijn aan iets anders.
Van nature vind ik verzorging en enige medische aspecten erg leuk om te doen. Ik ga graag met mensen om en kan wel zeggen dat ik sociaal ben ingesteld. Als ik uw voetproblemen kan verhelpen ben ik een tevreden mens.
Aangezien ik actief schaatser en skeeler ben merk ik ook de belangrijkheid van goede voetverzorging op bij sporters. Als bijkomstigheid heb ik ook cursussen voor voetmassages en (voet)medical taping gevolgd.

Ik heb mij omgeschoold naar professioneel medisch pedicure, waarin ik mijn diplomas heb gehaald en handel naar de nieuwste inzichten en richtlijnen binnen mijn branche. Ik voldoe aan de hoogste kwaliteitseisen en wet-en regelgeving m.b.t. veiligheid en hygiene. Voor risicovoeten (reuma/diabetes) ben ik gecertificeerd. Ik heb ervaring als medische pedicure voor het Groene Hart ziekenhuis te Gouda, diverse woongroepen en momenteel in verpleeghuis Domus Magnus.

Ik ben lid van de pedicure brancheorganisatie ProVoet, waar alleen professionele pedicures met een erkend diploma aangesloten zijn en sta ik geregistreerd in het kwaliteitsregister Pedicures. Hiermee voldoe ik aan de hoogste kwaliteitsnormen:

- Vakbekwaamheid: geformuleerd in beroepscompetenties en vastgelegd in een diplomaCode voetverzorgingsbedrijf;

- Hygiënisch, arbotechnisch en milieutechnisch verantwoord uitoefenen van het beroep;

- Beroepsuitoefening volgens de vastgestelde richtlijnen;

- Accreditatiepuntensysteem: bijhouden van kennis en kunde op het vakgebied;

                Ik ben u graag van dienst!

 

Ik hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens.

Ik hou mij in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Zie hiervoor mijn privacyverklaring.